CNC-bearbetning

StegoPlast hjälper kunden att välja rätt typ av CNC-bearbetning för produkten. Fördelen med CNC-bearbetningen är de snabba ledtider och hög kvalitet på slutprodukten.

Vi har en hög kapacitet för CNC-bearbetning av plastdetaljer till verkstadsindustrin. Våra kunder kan vara säkra på att ledtiderna hålls. Vi är flexibla och arbetar med ritningar eller prototyper.

När du vänder dig till StegoPlast Vakuumformning kan du räkna med att vi klarar av att utveckla din ritning eller prototyp till en färdig produkt. Vi talar ditt språk och som vi översätter till maskiner och operatörer. Vi ser möjligheter och hjälper våra kunder med både standard- och skräddarsydda lösningar. Med StegoPlast Vakuumformning får våra kunder en flexibel leverantör. Vårt samarbete leder till korta beslutsprocesser och snabb service. Kontakta oss.

Varför CNC-bearbetning?

Repeternoggrannheten är mycket hög och ställtiden och cykeltiden är kort.

Om CNC-bearbetning

CNC-bearbetning står för Computerized Numerical Control-bearbetning. Tekniken utvecklas ständigt och vi på StegoPlast ser till att följa utvecklingen genom att utveckla vår maskinpark. Vi har fyra st. femaxliga CNC robotar.

2000 x 1000 mm

2000 x 1000 mm

2500 x 1000 mm