Egna produkter

Genom åren av kunskap och erfarenhet har vi på StegoPlast Vakuumformning tagit fram egna produkter. Vår pallcontainer och våra pallkragslock är utmärkt produkter som minskar fraktkostnader och spara på miljön.
Vi ser möjligheter och hjälper våra kunder med både standard- och skräddarsydda lösningar. Med StegoPlast Vakuumformning får våra kunder en flexibel leverantör. Vårt samarbete leder till korta beslutsprocesser och snabb service. För mer information om våra produkter, kontakta Göran Bjärle.

Pallcontainer

Vi har tagit fram en specialtillverkad pallcontainer som har egenskapen av att vara lätt, 15kg med en höjd som motsvarar fyra pallkragar. Det gör den till en utmärkt lastbärare för att minska vikten i frakter och därmed kostnader. Mycket enkel att fälla ihop för returfrakt, många staplade på varandra.

Pallkragslock

Våra pallkragslock för både- hel och halvpallar har en lång livslängd och är slittåliga. Förutom dessa egenskaper är dom lätta att frakta och transportera. Denna produkt har blivit en storsäljare, där bl.a. Volvo är en storbeställare.