StegoPlast Vakuumformning AB

StegoPlast Vakuumformning AB har mångårig erfarenhet och teknisk kompetens av plastbearbetning och formning av plastdetaljer till verkstadsindustrin. Vi arbetar med termoplaster som vi bearbetar enligt följande metoder: vakuumformning, CNC-bearbetning, stansning, varm- och kallbockning, ultraljudssvetsning.

Vi ser möjligheter och hjälper våra kunder med både standard- och skräddarsydda lösningar. Produkten anpassar vi efter kundens önskemål gällande mekaniska och kemiska egenskaper, ytfinish och färger. Med StegoPlast Vakuumformning AB får våra kunder en flexibel leverantör. Vårt samarbete leder till korta beslutsprocesser och snabb service.

Vi är idag leverantör till många väletablerade företag inom verkstadsindustrin. Vi ser oss som en stark leverantör med en bred maskinpark. Våra kunder ger oss helhetsansvar och uppskattar vårt engagemang. Med vårt arbetssätt skapar vi långsiktiga relationer. StegoPlast Vakuumformning AB verksamhet genomsyras av ett aktivt arbete kring kvalitets- och miljöutveckling.

StegoPlast Vakuumformning AB ligger i Nyköping med bekväm närhet till transporter av olika slag. Företaget har 14 anställda och startades av Göran Bjärle, och ägs och drivs sedan Juni 2018 av Henrik Enoksson. Vi är en uppskattad och pålitlig leverantör till ledande verkstadsindustrier inom många branscher såväl i Sverige som i  övriga Europa.
Vi brinner för att erbjuda en funktionell och estetiskt formgivning för varje enskild plastprodukt. Vår breda erfarenhet och spännvidden på våra uppdrag bidrar till att vi hela tiden utvecklar och ökar vår kompetens. Utveckling och produktion av kundanpassade lösningar är en betydande del av StegoPlast Vakuumformning AB:s verksamhet.

I vår tillverkning lägger vi stor vikt på precision och noggrannhet. Vi är kända för att vara idérika problemlösare som hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar på tekniska problem. StegoPlast Vakuumformning AB lyssnar och förstår sina kunder. Med den höga kompetensen och teknikkunskapen inom företaget kan vi leverera högkvalitativa plastprodukter.